Fogyókúra, akupunktúra

 

BIOLIFTING? HYALURONSAVAS FELTÖLTÉS?  

MELYIKET VÁLASSZAM?

 

A leggyakoribb, teljesen helyénvaló kérdés!

A válasz:

A biolifting a pattanásos serdülőtől / korra, nemre való tekintet nélkül / a fiatal heges arcbőrű felnőttön át az idősebbekig mindenkinek jót tesz. Nincs feltöltőanyag, nincs bénítóanyag, nincs kockázat, nincs kiürülési idő.

Nem eredményez új vonásokat, csak azt az arcunkat, bőrünket kapjuk vissza, ami 5-10 éve a miénk volt. Bevezető kezelésként tehát azoknak is szükséges, akik a feltőtőanyagot választják, hiszen nem mindegy, hogy egy élettelen, fényét, tartását vesztett szövetbe kerül-e be a hyaluronsav, vagy egy ragyogó, élettelei alapba. Tovább is marad benne, tehát a biliftinggel lassítható a drága feltöltőanyag kiürülése!

A hyaluronsavas töltés sem „korhatáros”: javasolható mindenkinek, aki valamivel elégedetlen, így változást szeretne az arcán: eltüntetni a már „betört” ráncokat, a túl mély barázdákat, kiegyenesíteni /optikailag!/ a kissé görbe orrot, megnövelni az állat, megnagyobbítani, szimmetrikussá tenni az ajkakat, eltüntetni a szem alatti sötét árkokat.

Természetesen a leglátványosabb eredményt 40 éves kor fölött a kettő kombinációjával lehet elérni.

Sokszor az „időfaktor” a döntő:

A hyaluronsavas feltöltés egy azonnali, látványos eredményt hoz, ami kb.1 hónapon át fejlődik, egyre szebb lesz, néhány hónapig marad, majd 6-8 hónap alatt kiürül. Ilyenkor szükséges megismételni a kezelést. Ha több anyag, több lépcsőben kerül be, teljesen nem ürül ki, de fogy.

Bár a biloiftingnek is van egy azonnal látható eredménye, hétről-hétre építkezik a bőrszövet, és a 6-7. kezeléstől kezdve exponenciálisan javul az elért eredmény, ami negyed-fél évente egy kezelésssel hosszú időn át fenntartható.

EGYETLEN PÁCIENSEM SEM ESIK VISSZA AZ ÉVEK SORÁN ODA, AHONNAN ELINDULTUNK.

Ez a kizárólag belső használatra készített fotókon objektív módon végig követhető. Aki a javasolt ütemben utógondoztatja megfiatalodott testtájait /nyak, toka, dekoltázs, karok, combok, fenék  stb./ az egy valóságos időutazást tesz visszafelé, akár 10-15 évvel fiatalabb arcát nyerheti vissza.
 

Főoldal | Ránctalanítás, biolifting | Akupunktúra | Fogyókúra | Ajánló


Copyright © 2010 - drillichmelinda.hu