Fogyókúra, akupunktúra

Mezoterápia, Biolifting

A mezoterápiás gyógymód során atraumatikus mikroinjekciók formájában, a lehető legkisebb dózisban és koncentrációban oda juttatjuk be a hatóanyagot, ahol a legintenzívebb hatást szeretnénk elérni.

Habár a mezoterápia előzményei több, mint másfél évszázadra tekintenek vissza, igazi térhódítása Michel Pistor doktor nevéhez kapcsolható, aki 1958-ban publikálta először ezt a fajta gyógymódot. Az ő "ars poetica"-ja az alábbi mondat volt: "Keveset, ritkán és a megfelelő helyre". Ennél szimpatikusabb alapgondolat és vezérelv a gyógyításban aligha lehetséges.

Mi az a biolifting?

A mezoterápia esztétikai orvoslásban való alkalmazása a BIOLIFTING, amely elsősorban a ránctalanítás, bőrfeszesítés terén hatékony eljárás.

Az allopátiás gyógyszerek a negatív feedback mechanizmus /negatív visszacsatolás=gátlás/ beindítása révén – kiiktatva a szervezet öngyógyító apparátusát, – saját maguk próbálnak meg gyógyulást hozni. Ezek az allopátiás gyógyszeradagok általában g-ban, mg-ban mért mennyiségek.

Ezzel ellentétben a homeopátiás készítmények a szervezet természetes öngyógyító reakcióit indítják be. A GUNA Inc. steril injekciós készítményeivel végzett PHYSIOLOGICAL REGULATING MEDICINE /PRM=Fiziológiás Státuszt Szabályozó Orvoslás/ ötvözi a legújabb kori gyógyászat, a klasszikus homeopátia és az akupunktúra tapasztalatait és eredményeit.

A biolifting a természetes arcvonásokat megtartó arcfiatalító, ránctalanító eljárás, amelynek során homeopátiás hígítású, steril injekciós készítmények mezoterápiás bevitele történik. Előnye, hogy nem kell az elszarusodott laphám ellenállását leküzdeni, továbbá nincs hatóanyag veszteség. A hatékonyság fokozása érdekében nemcsak a szimptómás területekre, hanem a szervezet legaktívabb, akupunktúrás pontjaiba is juttatunk a hatóanyagokból.

Biolifting és GUNA PRM

 

http://www.youtube.com/watch?v=-BIZrJ-cyqM

 

Ránctalanítás

A GUNA biolifting kezelések eredményeként visszaépül a bőrstruktúra, a kötőszövet felfrissül, megfiatalodik, javulnak az anyagcsere folyamatok, gátlódik a szabadgyökök destruktív hatása, valamint lelassul a kollagén degenerálódása. A bőr struktúrájában természetes hatású, apró változások történnek: a bőr egészségesebbé, üdébbé, ragyogóbbá válik, javul a tónusa.

A ránctalanítás mellett a biolifting segítséget jelenthet "makacs zsírpárnák" csökkentésében, a cellulitisz eltüntetésében, vagy a striák kezelésében is.

Mi történik a biolifting kezelés során?

A szervezetben zajló folyamatokat, a sejtek kommunikációját bonyolult pszicho-neuro-endokrin-immunológiai folyamatok szabályozzák rendkívül kis mennyiségekben jelenlévő anyagok segítségével. Az információ tárolásához nem is kell sok anyag; gondoljunk a petesejt maganyagára vagy a hímivarsejt fejében elférő átörökítő anyagra, amelyek alapján egy új emberi lény jön létre. Mekkora csoda! Vagy akihez ez közelebb áll, gondoljon a számítógépben tárolt információ "térigényére".

Ha sok a "szemét" /ligandok/, a sejtek bezárják receptoraikat, így megszűnik a kommunikáció, és különböző stációkon keresztül végül kialakul a betegség, vagy elkezdődik a bőr öregedése.

A PRM megtisztítja a kötőszöveti mátrixot, ezen keresztül indítva be az élettani folyamatok helyreállítását. Visszaállítja az információhordozó molekulák működését; a sejtek közötti kommunikációt. A folyamatban az utóbbi évtizedek "nagy felfedezettjei, a citokinek, hormonok, neuropeptidek, interleukinek, és növekedési faktorok is szerepelnek, méghozzá élettani koncentrációban /vagyis a testben normális körülmények között előforduló koncentrációban/. Ezek tulajdonképpen szignálok.

A homeopátiás steril ampullák rendkívül kicsi, alig kimutatható koncentrációban tartalmazzák azokat a szignálokat, amelyek az önkijavítás beindításához szükségesek. A biolifting során a homeopátiás hígításokkal nyert dinamizált, potenciált anyagot juttatjuk a kötőszöveti mátrixba.

Hány biolifting kezelés szükséges az eredményhez?

Már az első kezelés szinte azonnali látható eredményt hoz, ami az ismétlésekkel csak látványosabbá és tartósabbá válik. Arcfiatalítás, ránctalanítás terén 5 kezelés mínusz 4-5 évet, 7-10 kezelés akár 8-10 évet is jelenthet.

Az indító kurzus 5-10 kezelés heti vagy kétheti gyakorisággal, majd félévente-évente egy emlékeztető kúra javasolt, ami 2-3 kezelést jelent.

A biolifting előnye minden más, a ránctalanítás terén alkalmazott feltöltő anyaggal vagy idegeket bénító anyaggal szemben, hogy mellékhatás szinte nem fordul elő, nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el egy szöveti rejuvenációt.

Ránctalanítás műtét nélkül

Az alkalmazott steril ampullák anyagai fokozzák, kiegészítik, megőrzik, esetenként feleslegessé vagy elodázhatóvá teszik a hagyományos esztétikai vagy plasztikai sebészeti beavatkozásokat.

Biolifting 30 éves kortól, nemtől függetlenül és felső korhatár nélkül alkalmazható.

 

Alkalmas:

  • Az arc, a nyak, a dekoltázs ránctalanítására
  • A szem alatti táskák csökkentésére
  • A helyi zsírréteg csökkentésére /toka, csípő, derék, has, tompor, combok/
  • A kar, a láb bőrtónusának fokozására
  • Mell, fenék feszesítésére
  • A cellulitis /narancsbőr/ kezelésére
  • Striák csökkentésére

NEM CSAK NŐKNEK! A JÓ MEGJELENÉS, AZ ÁPOLT KÜLSŐ FÉRFIAKNAK IS KÖTELEZŐ!

 

Főoldal | Ránctalanítás, biolifting | Akupunktúra | Fogyókúra | Ajánló


Copyright © 2010 - drillichmelinda.hu